Update van Eev’s bezigheden

Heyhoi, daar ben ik weer! Ik was weer eens een behoorlijke tijd afwezig, maar dat had gelukkig geen vervelende redenen. De afgelopen tijd had ik simpelweg andere prioriteiten waardoor ik nauwelijks aan schrijven toekwam. Maar ik leef nog en ik voel me met tussenpozen beter dan ooit, dus vond ik dat het wel tijd was voor een update. Waar was ik de afgelopen tijd mee bezig en hoe ziet mijn leven er op dit moment uit? In deze blogpost vertel ik er meer over.


School en scriptie

De laatste weken voordat de zomervakantie begon was ik vooral bezig met school en het schrijven van mijn eindscriptie. Voor mijn opleiding tot persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg deed ik onderzoek naar de begeleiding bij rouw en overlijden bij mensen met een verstandelijke beperking, wat best veel tijd in beslag nam. De daadwerkelijke scriptie schreef ik na al het voorwerk te hebben gedaan in slechts twaalf uur, dus daar had ik dan weer mazzel mee. Het heeft zoveel voordelen wanneer schrijven één van je grootste hobby’s is..


Werken, werken, werken 

Toen mijn schoolvakantie begon, verkaste ik richting mijn moeder in Drenthe omdat ik een werkvakantie had gepland. Bijna dagelijks klokte ik in bij het Atlas Theater en/of Wildlands Adventure Zoo Emmen om schoon te maken, parkdiensten te draaien of bij shows te staan. Super leuk om te doen en helemaal leuk omdat ik er nog voor betaald word ook! Had ik al gezegd dat het de leukste bijbaan is die ik ooit heb gehad? 🙂
Stiekem vind ik het ook erg jammer dat nu mijn vakantie ten einde is, ik mijn lieve en leuke collega’s opeens veel minder zie. Maar goed, gelukkig hebben we de weekenden nog. 🙂
De bovenstaande foto is overigens ook in Wildlands gemaakt. Ik kwam er in de vakantie ook nog een aantal keer als bezoeker en vind het dan altijd erg leuk om de Lori’s te voeren. 🙂


School, stage, werk en vrijwilligerswerk

Inmiddels zitten mijn acht weken vakantie er weer op en is het gewone leven weer begonnen. Het komende schooljaar betekent dit voor mij dat ik vier dagen per week stage loop in de gehandicaptenzorg en één dag per week (lees: circa 30 minuten) naar school ga. Alle theorie heb ik afgerond dus ik kan me dit schooljaar volledig gaan richten op mijn proeves.
Naast school en stage doe ik net als voor de vakantie op de donderdagmiddag nog vrijwilligerswerk en reis ik elke vrijdagmiddag weer af naar Drenthe om in het weekend bij het Atlas Theater te gaan werken.

Mijn leven is dus druk genoeg op dit moment, waardoor ik al mijn hobby’s helaas op een ets lager pitje heb moeten zetten. Maar toch.. Mijn leven is nog steeds hartstikke leuk!  

 

xX Eev

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge