Radiostilte

In de ‘Wat ‘n boer niet kent’ van gisteren, gaf ik aan dat het behoorlijk rustig is op Neteevenanders en dat ik daar vandaag meer over zou vertellen.
Om jullie gerust te stellen: er was niks persoonlijks aan de hand en ik heb ook zeker niet stilgezeten betreffende Neteevenanders. Naast dat ik heerlijk aan het genieten was van twee weekjes vakantie, ben ik achter de schermen ook druk bezig geweest met het uitwerken van nieuwe ideeën.

Zoekende

Al jaren zoek ik naar mezelf en hoewel ik mezelf steeds meer begin te vinden, is de zoektocht naar wie ik ben ook zichtbaar op mijn blog. Want ook daarin ben ik nog steeds zoekende.
Toen ik met Neteevenanders begon, had ik niet heel duidelijk voor ogen wat ik met mijn blog wilde. Ik had wel ideeën over het hoe en wat en ik wist heel zeker dat ik mijn blog persoonlijk wilde maken, maar hoe ik dit vorm wilde gaan geven wist ik niet precies. Dat weet ik nu nog steeds niet trouwens.
Neteevenanders moet voor mij gewoon het kleine stukje interwebs zijn, waarop ik stukjes van mezelf, mijn gedachten en alles wat mij bezig houdt kan plaatsen. En dat is nogal wat..

 

Ik dwaal af..

Deze post schreef ik voornamelijk om uit te wijden over de ‘Wat ‘n boer niet kent’ rubriek.
Want hoe leuk ik het proeven en ontdekken van nieuwe etenswaren ook vind en hoe leuk de reacties op de ‘Wat ‘n boer niet kent’ artikelen ook zijn, ik moet toegeven dat deze rubriek eigenlijk lijnrecht tegenover mijn persoonlijke doelstellingen staat.

 

Gewichtsprobleem

Ik heb mijn hele leven al last van (ernstig) overgewicht en ben nu eindelijk op een punt waarop het vechten hiertegen me vrij goed afgaat.
‘Wat ‘n boer niet kent..’ betekent echter dat ik in één keer massa’s etenswaren inkoop en dit vervolgens opeet, om zo elke vrijdag een nieuwe foodreview online te kunnen gooien. Wekelijks een bepaald artikel online kunnen zetten betekent namelijk vooruit werken en dit resulteerde in enorme vreetfestijnen. Vreetfestijnen die ervoor zorgden dat ik niet alleen op de proefmomenten veel at, maar die er ook voor zorgden dat ik erna last van enorme cravings kreeg. En dat is iets wat ik natuurlijk het liefst vermijd en wat ook niet heel handig is als je gewicht probeert te verliezen.
Om dat te vermijden heb ik besloten om te stoppen met het wekelijks posten van een foodreview. De ‘Wat ‘n boer niet kent’ rubriek verdwijnt niet volledig, want ik zal heus nog wel eens iets proeven dat ik nog nooit heb gegeten (ik heb zelfs nog een aantal posts in de vakantie uitgewerkt), maar dat zal vanaf nu dus sporadisch zijn.

 

Nieuwe rubrieken

Wel wil ik nog steeds frequenter gaan bloggen en daarom begin ik met twee nieuwe rubrieken op Neteevenanders, namelijk: ‘Gewichtig’ en ‘Vet leuk’.

Aan de titels te zien hebben jullie vast al een idee waar ze over gaan, maar wanneer je het echt wilt weten..

 

Maandag leg ik het uit. 🙂

 

xX Eev

1 thought on “Radiostilte

  1. Wat dapper en goed dat je dit besluit hebt genomen! Ik denk dat de rubriek in dit geval inderdaad je weleens tegen zou kunnen werken. Heel dapper dat je hiervoor uit durft te komen en hierin voor jezelf kiest! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe rubrieken op je blog 🙂
    Romy onlangs geplaatst…Ik heb leuk, te gek & supergaaf nieuws!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge