Over Net EEVen anders

5216192256_67a736ff35_o

Ontstaan

Deze blog is ontstaan doordat ik een mogelijkheid zocht om mijn passies voor schrijven en fotograferen te kunnen combineren. Daarnaast lees ik al jaren met veel plezier de blogs van anderen en leek het bloggen mij ook wel wat (of het daadwerkelijk iets voor mij gaat zijn, zullen we zien).

Op 31 augustus 2016 postte ik mijn eerste bericht. Deze blog is dus nog niet zo oud. Ik weet dus ook nog niet precies welke kant ik met mijn blog op wil, maar zoals ik het nu voor ogen heb, ga ik hier voornamelijk schrijven over dingen die mij bezighouden en dingen/mensen die mij inspireren. Wat je hier in ieder geval NIET tegen gaat komen zijn make-up tutorials, andere beauty-gerelateerde dingen of informatie over de laatste mode. Die afslagen heb ik helaas gemist in mijn leven.

Neteevenanders

Ja, met dubbel e (en dat is héél bewust gekozen). De dubbele ‘e’ in eeven, heeft drie redenen. De eerste reden is mijn naam. De meeste mensen noemen mij ‘Eef’, maar aangezien ik Eef met een f nogal boers vind overkomen, schrijf ik Eef steeds vaker met een v. Eev dus.
Daarnaast hoor ik (helaas) bij het gilde van de taalnazi’s. Ik kan er niet zo goed tegen wanneer mensen ‘na’ schrijven, wanneer ze ‘naar’ bedoelen en van mensen die bij zonder schrijven, krijg ik al helemaal de kriebels. Maar het feit dat ik als taalnazi word bestempeld, is nu niet bepaald iets waar ik trots op ben. Vandaar ook om mezelf eraan te helpen herinneren dat ik minder op de spelfouten van anderen moet letten: de extra e.
Tot slot heeft de extra e ook een hele praktische reden: de domeinnaam www.netevenanders.nl was al bezet. 😛