Over mij

Hoi,

Ik ben Evelien (Eev). Het gezicht achter deze blog. Ik ben 28 jaar en opgegroeid in Zuid-Oost Drenthe. Daar deed ik alles al ‘net even anders’. (Of zoals ze daar zeggen: “Net eem aans.”)
Jeroen van der Boom zong heel mooi: ‘En is wit in de mode, draag jij zwart – Weet je ‘t zeker, dan nog volg jij je hart – Iedereen zou zich schamen, maar jij bent zo..” en dat is eigenlijk in het kort de beschrijving van mij en mijn leven.

Ik ben het type van ‘twaalf ambachten, dertien ongelukken’, maar inmiddels heb ik zo’n twee jaar geleden mijn diploma tot ‘persoonlijk begeleider’ gehaald en ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Naast mijn werk houd ik enorm van lezen, schrijven, bakken en fotograferen.

Deze blog is ontstaan doordat ik graag mijn passies voor schrijven en fotograferen wilde kunnen combineren (en ook een heel klein beetje doordat mensen mijn lange verhalen op Facebook een beetje zat waren; dus die post ik nu lekker hier).

2 thoughts on “Over mij

  1. haha ik denk dat de mensen jouw lange verhalen niet zat waren maar dat ze stiekem een beetje jaloers waren omdat ze hetzelf niet zo goed kunnen. Ik heb er altijd van genoten. En wat je niet lezen wil sla je toch over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge